Maasmechelen: financieel terug in goede papieren!

Onze belofte in 2012 was :“Maasmechelaren niet meer belastingen laten betalen, maar zorgen voor meer Maasmechelaren die belastingen kunnen betalen”.

Dit is ons gelukt!  Ondanks een drastische afbouw van onze schuldenlast in Maasmechelen (waarbij we in 2013 helaas wel 10 miljoen euro moesten bijlenen om liggende schulden te betalen!) bleven onze investeringen meer dan op peil. Doordat er nu ook steeds meer Maasmechelaren zijn die belastingen moeten en kunnen betalen, gaan de inkomsten uit de personenbelasting er ook op vooruit…

Wij willen dit beleid dan ook ongewijzigd verderzetten!

Ons Samen-verder-plan >

  • SOS-principe: we blijven trouw aan onze STEEN-OM-STEEN rekening. We starten enkel bouwprojecten op waarvoor we het geld op zak hebben of waarvoor we op verantwoorde wijze, zonder onze globale leningslast te verhogen, kunnen lenen.
  • We bouwen ook de komende legislatuur onze schuldenlast verder af zonder echter onze investeringsdynamiek te verminderen.

Klik hier om het volgende programmapunt te lezen: Samen Maasmechelen is een werkwoord »

Wil je ons verhaal liever op papier óf op een later tijdstip verder lezen: download dan hier ons volledig partijprogramma in PDF-formaat.

« Klik hier om terug te keren naar de vorige pagina